Saturday, September 12, 2015

Windows 10: Beter, sneller?





Microsoft maakte indruk met de introductie van Windows 10 op 29 juli, 2015. Voor veel PC-gebruikers overschakelen naar het nieuwe BESTURINGSSYSTEEM geen genie, maar voor anderen is het een close call. Als u nog niet beslist of uw bedrijf klaar is voor de overstap te maken, volgt hier een nadere blik op Windows 10 waarmee u kunt bepalen of het nieuwe OS is echt beter, sterker en sneller.

KOSTEN

Upgraden naar Windows 10 gratis! Gebruikers met Windows 7, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1 kunnen de nieuwe OS gratis tot 29 juli, 2016. Windows 10 is gratis gedurende de levensduur van het toestel, zin ondersteuning en updates kosteloos zolang Microsoft ondersteunt het besturingssysteem.

Windows Vista, XP, 7 Enterprise, 8/8.1 Enterprise en RT/RT 8.1 zijn uitgesloten van dit aanbod. Deze OS's vereisen een betaling van $119 per Home licentie of $199 per Pro licentie voor upgrade naar Windows 10. Echter, als u beschikt over Software Assurance met één van deze OS's, en vervolgens de upgrade is gratis.

ONDERSTEUNING VOOR Windows 7

en Windows 8 nadert einde van ondersteuning sneller dan we hadden durven hopen. Door te upgraden naar Windows 10 krijgt u jaar extra mainstream en uitgebreide ondersteuning. Hier vindt u een vergelijking van de besturingssysteem levenscyclus van Windows 10 t.o.v. Windows 8 versus Windows 7:

Besturingssysteem Einde van Mainstream Support Einde van Uitgebreide Ondersteuning

Windows 7 13 januari, 2015 14 januari, 2020
Windows 8 9 januari, 2018 10 januari, 2023
Windows 10 13 oktober, 2020 14 oktober, 2025

Windows 10 een toegevoegde jaren mainstream en uitgebreide ondersteuning. Einde van mainstream support betekent dat Microsoft niet langer meer het product, maar zal er nog ondersteuning voor veiligheid en betrouwbaarheid. Einde van uitgebreide ondersteuning biedt nog steeds veiligheid en betrouwbaarheid; echter, dit markeert het einde van steun voor niet-security hotfixes, verzoeken om nieuwe functies en ontwerpen en garantieclaims.

De vraag is wat gaat u doen als uw OS support een einde komt in de komende jaren? Als je een kandidaat in aanmerking komt voor een gratis upgrade naar Windows 10 kan het de moeite waard zijn om te upgraden voordat de aanbieding afloopt.

SNELHEID

Is Windows 10 sneller? TechSpot Windows 10 tegen Windows 8.1 en Windows 7 voor snelle prestaties. Het nieuwe OS gerangschikt binnen enkele seconden van Windows 8.1 en Windows 7 voor snelheid in alle prestaties. Hier vindt u een overzicht van de verschil kunt u wellicht vinden op een dagelijkse basis met wake up en opstarttijden:

Besturingssysteem winterslaap Wakker Hybride slaapstand Wakker Opstarttijd

Windows 7 27 seconden 17 seconden 5 seconden
Windows 8.1 23 seconden 12 seconden 4 seconden
Windows 10 21 seconden 10 seconden 6 seconden

Gelijk wakker en boot, is het een close call voor Windows 10 tegen Windows 7 en Windows 8.1 in toepassing, opslag en gaming performance. Windows 10 hoeft niet een duidelijke win afgelopen OS's in termen van de snelheid in een bepaalde categorie.

HEEFT

Windows 10 brengt futuristische kenmerken van computergebruik. Met dit nieuwe BESTURINGSSYSTEEM, kunnen gebruikers verwachten betere samenwerking, mobiliteit en gebruiksgemak met een frisse blik. Hier volgt een overzicht van een aantal van de nieuwste verbeteringen:

mobiliteit. HET NIEUWE BESTURINGSSYSTEEM WORDT UITGEVOERD IN ALLE MICROSOFT APPARATEN, VAN DESKTOPS LAPTOPS, hybride, TABLETTEN EN SMARTPHONES. HET is EEN ENKEL PLATFORM VOOR AL UW eindpunten.
CORTANA. MICROSOFT'S WINDOWS PHONE VOICE ASSISTENT BEANTWOORDT UW VRAGEN IN SECONDEN. CORTANA OOK handvatten CORE OPDRACHTEN ZOALS HET OPENEN VAN EEN webbrowser, HET MAKEN VAN EEN NIEUW e-mail bericht, herinneringen in te stellen of afspraken in de agenda, EN NOG VEEL MEER.
WINDOWS HALLO. LAAT UW GEZICHT OF TIK OP DE VINGER OP APPARATEN VOOR biometrische verificatie. HALLO ELIMINEERT DE NOODZAAK VOOR WACHTWOORDEN EN MAAKT VERIFICATIE veiliger.
RAND. ZOEKEN SNELLER MET DE NIEUWE MICROSOFT EDGE WEB BROWSER. TEKENEN, TYPE EN NOTITIES SCHRIJVEN RECHTSTREEKS OP WEBPAGINA'S EN DEEL ZE MET ANDEREN.
ACCUSPAARSCHAKELING. DEZE FUNCTIE BESPAART BATTERIJ DOOR BEPERKING ACHTERGRONDACTIVITEIT EN AFSTELLEN HARDWARE-INSTELLINGEN WANNEER GEACTIVEERD.
UPDATES. WINDOWS 10 BIEDT NU SECURITY PATCHES BUITEN WINDOWS UPDATE, ZODAT ZE DIRECT NAAR UW COMPUTER ZODRA ZE BESCHIKBAAR ZIJN.
BETER, SNELLER?

Is Windows 10 beter en sneller? Overschakelen naar Windows 10 brengt uitgebreide ondersteuning, futuristische functies, verbeterde prestaties, en zonder kosten (voor sommige).  Terwijl deze snelheid kan geen beslissende factor, wegen de voordelen van nieuwe functies en extra ondersteuning tegen uw huidige besturingssysteem kon tip de schaal. Microsoft heeft het besluit nog onweerstaanbaarder fo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...