Friday, September 11, 2015

Hoe kiest u een ideale Yoga Teacher Training School








investeren tijd en geld voor een yoga teacher training certificatie programma kan een zeer indrukwekkende manier om effectief te verdiepen het inzicht over yoga. Zo kunt u beschikken over adequate kennis van yoga dat u in staat zult zijn om te delen met uw leerlingen. Zoeken naar de juiste yoga teacher training school kan een groot verschil en kan een levensveranderende ervaring voor u.

In de afgelopen jaren, de leerkrachten hebben een grote boom en yoga is genomen als een lucratieve business. Wat moet u er rekening mee dat het een hoogwaardige programma kost veel tijd, ervaring en toewijding. Echter, sommige van de yoga scholen die u rondom zijn alleen nodig zijn om een jaarrekening bron en niets anders. In veel gevallen is de kwaliteit van de programma's weerspiegelt de prioriteiten die een school heeft.

Bij het zoeken van de beste yogaschool, moet u de juiste vragen te stellen waarmee u precies weet hoe ernstig de programma's worden genomen. U hebt vragen te stellen die u zullen helpen om te bepalen of programma's kunnen verbeteren yoga ontwikkeling alsook de kennis die u zoekt. Door vragen te stellen, bent u in staat om te weten of de school is geïnteresseerd in het financiële aspect van inschrijven of is de passie van docenten yoga. Sommige van de andere belangrijke vragen zijn:

• Is de yogaschool geregistreerd? Dit is één van de belangrijkste vragen die u zullen helpen om te bepalen welke de legitimiteit van de school. Yoga Alliance is een belangrijke speler in de wereld van yoga en yoga baan in het onderwijs kan een harde ding als je niet goed een school dat is geregistreerd voor elke Yoga Alliance US of UK. Om dit bespaart u een hoop frustratie in de toekomst.

• Welke aanpak in de training en zullen zij in staat zijn om je in een yoga leraar? Bij het kiezen van een school, kijken naar de planning en structuur aangeboden programma'S uitgebreid aan de orde. Controleer of de cursus resoneert met uw praktijk. Nagaan of het certificaat krijgt u aan het eind van de cursus zult u een stoere instructeur die u kunt aanpassen in verschillende instellingen.

A yoga teacher training cursus worden uitgebreid. Als u kiest voor een programma dat alleen krijgt u een certificaat en u afgestudeerd, je voelt je gewoon vaag bekend met de verschillende materialen. De beste programma's bieden een persoon een blootstelling die wordt uitgebreid naar alle begrippen die van belang zijn. Het programma biedt u ook voldoende feedback en ondersteuning te allen tijde. Tevens krijgt u genoeg tijd om te begrijpen wat informatie zodat u vertrouwen en voelt dat je voldoende praktijk staan en leer de filosofische begrippen en alle yoga houdingen om letterlijk iedere persoon.

Docent cursus structuur dient zo omvattend mogelijk te zijn. Aangezien u onderwijzen, moet u in staat zijn om eventuele vragen te beantwoorden of uw studenten kunnen u vragen. U moet alle vragen en leg uw zienswijzen die u gebruikt terwijl het onderwijs.

Dus factor in alle hiervoor genoemde aspecten om te kiezen een ideale yoga teacher training school. Een gezonde keuze in yoga vandaag en het verbeteren van de kwaliteit van leven van de mensen om u heen.

Abhinam School biedt Yoga Alliance-gecertificeerde TTC'S in Goa en Dharamsala, India. Momenteel biedt yogalessen, retraites, intensives en 200, 300 en 500 uur TTC cursussen. Onze Yoga Teacher Trainingen zijn een mix van Ashtanga Vinyasa Flow bij het uitlijnen en therapeutische aanpak onderwezen door B. K. S. Iyengar van Greenborder Technologies. Meer weten bezoek: http://www.abhinamyoga.com

Artikel Bron: http://EzineArticles.com/?expert=Michal_Schwartz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...