Tamagoyaki (serves 2)
3 Eggs
3 tbsp Dashi Stock
(3 tbsp water+a pinch of dashi stock powder)
1⅓ tbsp Sugar
1 tsp Soy Sauce
2 pinches of Salt
20g Mitsuba Parsley Leaves (0.7 oz)
or substitute: spring onion, coriander, mentaiko (marinated roe of pollock) or aonori seaweed
Daikon Radish, Grated
1 Shiso Leaf
A splash of Soy Sauce
Olive Oil or your favorite vegetable oil
Tamagoyaki Pan (15x16.5cm/6x6.5 in)
厚焼き卵(2人分)
<材料>
・卵:3個
・だし汁:大3(顆粒だしの素ひとつまみを水に溶いたもの)
・砂糖:大1と1/3
・醤油:小1(6g)
・塩:二つまみ
・三つ葉:20g(青ねぎ、明太子、青のり可)
・大根(すりおろす):適量
大葉1枚
・しょうゆ:少々
・オリーブオイル
卵焼き器(15x16.5cm)
![Thumbnail](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_u0Fw5GjxaI9ro6_b_xbXjSGTqPQ2LUnah2WW0Hi34gaV9Zq8E0MZvngzZyDmG-6I8IcupCy1cPpOVURpsDbwIhTKs1KEm5BhblARyF83q5Yg53=s0-d)
3 Eggs
3 tbsp Dashi Stock
(3 tbsp water+a pinch of dashi stock powder)
1⅓ tbsp Sugar
1 tsp Soy Sauce
2 pinches of Salt
20g Mitsuba Parsley Leaves (0.7 oz)
or substitute: spring onion, coriander, mentaiko (marinated roe of pollock) or aonori seaweed
Daikon Radish, Grated
1 Shiso Leaf
A splash of Soy Sauce
Olive Oil or your favorite vegetable oil
Tamagoyaki Pan (15x16.5cm/6x6.5 in)
厚焼き卵(2人分)
<材料>
・卵:3個
・だし汁:大3(顆粒だしの素ひとつまみを水に溶いたもの)
・砂糖:大1と1/3
・醤油:小1(6g)
・塩:二つまみ
・三つ葉:20g(青ねぎ、明太子、青のり可)
・大根(すりおろす):適量
大葉1枚
・しょうゆ:少々
・オリーブオイル
卵焼き器(15x16.5cm)